19 september: overnachting Brussel


Find more about Weather in Brussel, BX
Click for weather forecast
Vandaag hadden we nog een en ander te doen voordat we naar Brussel konden vertrekken. Jerry heeft 's ochtends nog gewerkt en rond 10:00 uur heeft hij samen met Michelle Mel naar het dierenpension gebracht, waar ze de komende 18 dagen weer lekker in de watten zal worden gelegd.


Om 13:15 waren Sonja en Jan er en hebben we samen lekker uitgebreid geluncht. Natuurlijk hebben we weer veel te lang na zitten kletsen waardoor het ineens al na vieren was. Omdat we geen zin hadden om in de file te belanden op weg naar Brussel, besloten we later op de avond te vertrekken en nog gewoon thuis te eten. Inmiddels was Joshua ook uit school gekomen en hebben voor het avondeten sushi en wokgerechten gehaald waar we heerlijk van gesmuld hebben.


Om 19:00 hebben we afscheid genomen van Michelle en Joshua en zijn we naar het Golden Tulip gereden bij het vliegveld van Brussel. Bij het inchecken hebben we meteen het vervoer naar het vliegveld geregeld. Het hotel heeft een 24-uurs shuttledienst maar omdat het zo druk was met vertrekkende gasten, zou er voor ons een taxi geregeld worden voor 04:00 uur morgenvroeg. Onze auto's kunnen de komende 18 dagen op de parkeerplaats blijven staan, ideaal dus!


We hebben een comfortabele, ruime kamer en nadat we ons gedoucht hebben, duiken we meteen het bed in. De wekker staat op 03:00 uur. Het wordt dus een kort nachtje!Geen opmerkingen: